GEMARINEERD

Bij Vispaleis het Suezkanaal hebben wij een kwaliteitsnorm en marineren om die reden alleen verse kwalitatieve vissoorten en dat proeft u! Wij houden ervan om eerlijke producten op een eerlijke wijze op uw bord terecht zien komen.

Gemarineerde Dorade met vulling

Gemarineerde Dorade met vulling

Voortreffelijk gecombineerd met frisse knoflook-, licht pikante kruiden en met een zoete ondertoon. Met name de baobab vruchtvlees en de venkelzaad zijn de smaakmakers. Een ware smaaksensatie!

Bereidingstijden:
Oven (180 graden) 20-25 min
Pan bakken 12-15 min
Gegrild 13-15 min
Gemarineerde Tilapiafilet

Gemarineerde Tilapiafilet

Een ware Thaise smaaksensatie! Onder andere door de gember, chilli’s en citroengras. Naast deze sensatie zult u alsnog een subtiele smaak proeven door de tomaten en knoflook die erin zijn verwerkt. Bijzonder lekker!

Bereidingstijden:
Oven (180 graden) 12-15 min
Pan bakken 06-08 min
Gegrild 08-10 min
Gemarineerde Pangafilet

Gemarineerde Gambaspiezen

Gemarineerd met een fruitige citroen en verrassende peper smaak. De unieke smaak past perfect bij de gamba’s. De citroenstukjes, groene en zwarte peper zorgen voor de heerlijke smaak.

Bereidingstijden:
Oven (180 graden) 08-10 min
Pan bakken 04-05 min
Gegrild 04-05 min

Gemarineerde
Zalmfilet

Heerlijk gekruid met tijm, knoflook en oregano. Voornamelijk de paprika en rode peper geven  de lichtrode kleur en de zeer licht pikante smaak aan de zalm. De zalm is voor uw gemak geheel graatloos en ontvelt.

Bereidingstijden:
Oven (180 graden) 15-20 min
Pan bakken 07-08 min
Gegrild 08-10 min
Gemarineerde Pangafilet

Gemarineerde
Pangafilet

Onze Pangafilet is heerlijk op z’n mediterraans gemarineerd. Heerlijk in knoflook gemarineerd met een lichte citroenaccent, waar uw smaakpupillen door zullen dansen.

Bereidingstijden:
Oven (180 graden) 12-15 min
Pan bakken 07-10 min
Gegrild 08-10 min
Gemarineerde Zalmmoten

Gemarineerde
Zalmmoten

Heerlijk gekruid met tijm, knoflook en oregano en meerdere kruiden, die een lichtrode kleur geeft. In combinatie met de zalm, zal deze combinatie u doen watertanden.

Bereidingstijden:
Oven (180 graden) 15-20 min
Pan bakken 07-10 min
Gegrild 08-10 min