DIEPVRIES

De weergegeven producten vertegenwoordigen niet onze gehele diepvries-assortiment. Ons diepvries-assortiment bestaat uit meer dan 75 verschillende diepvriesproducten. Van kleine baby octopus tot visfriet en king krabpoten, bij ons heeft u altijd voldoende keuze.

Gamba’s

Gamba’s zonder kop

Gamba’s zonder kop en bij de rug schoongemaakt. Het open pellen van deze gamba’s is zeer gemakkelijk door de opening bij de rug van de gamba’s. De schil beschermen de gamba’s tegen het uitdrogen ervan.

Party Gamba’s

Gekookte Black Tiger Gamba’s, gepeld, schoongemaakt met staart. Makkelijk om kort te bakken of grillen. De gekookte gamba’s zijn klaar om te eten en zijn daarom na het ontdooien goed voor bij amuses of salades.

Black Tiger Gamba’s

Gamba’s zonder kop en bij de rug schoongemaakt. Het open pellen van deze gamba’s is zeer gemakkelijk door de opening bij de rug van de gamba’s. De schil beschermt de gamba’s tegen het uitdrogen ervan.

Gekookte garnalen

Gekookte garnalen

Kleine gekookte garnalen. Bijzonder goed voor in de paella of als vulling te gebruiken. Mocht u deze garnalen willen bakken of wokken, dan hoeft u de garnalen alleen te verwarmen.

Gamba's gepeld

Gepelde Gamba’s

Volledig gepeld en schoongemaakt. Deze gamba’s zijn uitermate geschikt om te wokken, bakken of om te barbecueën. Black Tiger Gamba’s hebben een lekkere smaak en zijn ook erg sappig.

Gamba’s met kop

Black Tiger Gamba’s met kop. Deze gamba’s hebben een sappige structuur. Gamba’s met kop zijn bijzonder goed voor de grill of barbecue. Tevens zijn hele gamba’s een leuke presentatie voor een diner.

Torpedo Gamba's

Torpedo Gamba’s

Geparneerde kwaliteits gamba’s met staart . Na het frituren van deze torpedo gamba’s wordt het parneerlaag lekker krokant. Deze gamba’s kunnen direct vanuit de vriezer gefrituurd worden.

Schaaldieren

Gekookte Kreeft

Kreeft wordt vrijwel altijd gekookt, ook als het vlees later op een andere manier bereid wordt. Omdat deze kreeft al gekookt is, hoeft u over de kooktijd geen zorgen te maken. Koud of warm, de smaak is uitmuntend.

Langoustine

Langoustine

Langoustines hebben invergelijking met garnalen scharen en het pantser is steviger. Voornamelijk de staart is eetbaar. Langoustines hebben  zoetig vlees en kunnen worden gebakken, gekookt of gegrild.

New Zealand Mosselen

Half Shell Mosselen

Deze greenshellmosselen zijn uit Nieuw-Zeeland. De mosselen hebben een zachte neutrale smaak en zijn uitermate geschikt als hoofdgerecht.  Deze mosselen zijn bijzonder lekker voor in de oven.

Krabpoten

Krabpoten

Krabpoten van topkwaliteit uit de Noordzee. Deze krabpoten hebben een harde pantser en hebben om die reden een benodigde kooktijd van 15- tot 25 minuten (afhankelijk van de grootte).

Sneeuwkrabfilet

Filet van 100% krab. Niet zomaar een krab, maar Sneeuwkrab! Sneeuwkrab heeft een overheerlijke smaak. De water zal uit uw mond vallen bij de eerste volgende hap die u maakt. De filets zijn al gekookt.

Surimi krabfleaks

Surimi krabfleaks

Imitatie krabvlokken bestaat uit filet van witvis, waarbij de smaak van krab is toegevoegd. Surimi krab kan worden gebruikt voor de sushi, salade, soep en paella.

Inktvis

Baby Octopus

Baby Octopus

Kleine octopussen hoeven in vergelijking tot grotere octopussen minder lang te koken (15-20 minuten) en zijn net als grotere bevroren octopussen zachter na het koken, dan verse octopussen.

Kleine Sepia

Kleine Sepia

Kleine sepia’s zijn zeer smaakvol en zijn makkelijk te bereiden. Het voorkoken van sepia is niet nodig. Sepia’s kunt u laten bakken, grillen of in de oven bereiden.

Inktvis Tubes

Inktvis Tubes

Geheel schoongemaakte inktvis. Gemakkelijk om te vullen, ringen van te snijden, om te frituren of om te grillen.

Noordzee Inktvis

Inktvis afkomstig van de Noordzee. In vergelijking tot Inktvistubes heeft de inktvis van de Noordzee een vollere smaak.

Visfilet

Pangafilet

Pangafilet

Een bijzonder populaire witvis filet met oneindig veel bereidingsmogelijkheden. Pangafilet heeft een vrij neutrale smaak en is stevig van structuur.

Tonijn Steaks

Tonijnfilet

Diepgevroren tonijnfilet is vers genoeg om rauw te kunnen worden opgegeten. Uiteraard is het bakken of grillen van deze visfilet bijzonder lekker.