VERS

Vis is een vers product. De prijs en aanbod verandert al naar gelang de aanvoer. Voor actuele prijzen en vers aanbod bent u altijd van harte welkom om langs te komen in onze winkel in Den Haag te weimarstraat.

HELE VISSEN

Dorade

De dorade is een populaire vissoort en is de bekendste soort binnen de familie van de zeebrasems. Dorades komen in de Middellandse Zee voor, waar het in Griekenland en Turkije gekweekt wordt.

Zeebaars

Net als de Dorade is Zeebaars ook een populaire vissoort voor consumptie. Zeebaars wordt in verschillende mediterrane landen gekweekt.

Lane Snapper

De Lane Snapper is een vis met een voortreffelijke smaak. Deze vis is dan ook zeer geschikt voor fijne recepten die de smaak van de vis niet overweldigen.

Zalmforel

Zalmforel is een vette vis. Zalmforel heeft een vrij neutrale smaak. Een lekkere vis die  bijzonder goed is te roken, barbecueën of om in de oven te doen.

Rode Mul

Rode Mul komt voor in de Middellandse-, zwarte-, maar ook in de Noordzee.  Het is een matig vette vis en is zeer smaakvol. Deze visje is bijzonder lekker om te bakken, grillen of te barbecueën.

Schol

De schol is een platvis met een vrij neutrale met een zoeke ondertoon. De schol is herkenbaar door hun gepigmenteerde zijn donkerbruine lichaam met verspreide oranjerode stippen.

Harder

Harder komt voornamelijk  in de Middellandse zee, maar komt ook zomers in de Oosterschelde en Waddenzee voor. Deze vis is bijzonder goed om te bakken of grillen.

Kabeljauw

Het visvlees van de kabeljauw heeft een fijne smaak. Het is een smaakvolle vis die op oneindige verschillende manieren bereid kan worden.

Tarbot

Tarbot is erg goed van smaak en is grof van structuur. Het visvlees is stevig, waardoor het een prima vissoort is voor veel verschillende bereidingswijzen.

Makreel

Makreel is een vis die dicht bij het wateropervlakte in een school zwemt. In de zomer komen de vissen dicht bij de kust en trekken dan naar het noorden.

Griet

Griet is met tarbot te vergelijken. De vorm van griet is iets hoekiger en langgerektere schijfvormig, dan dat de tarbot heeft. De smaak is net als de tarbot zeer smaakvol.

Tongschar

Tongschar heeft een fijne smaak. Deze visje is bijzonder lekker om te bakken, koken of stoven.

Sardienen

Sardienen zijn familie van haringen. Net als haringen zijn sardienen enorm gezond. Sardienen zijn namelijk erg rijk aan vitaminen, mineralen en omega-3.

Tong

De smaak van de sliptong is voortreffelijk en is niet typisch vissig. Sliptong kan op talloze verschillende manieren worden bereid. Zoals bakken, grillen of stomen.

Rode Poon

Een veel gevraagde smaakvolle vis. Het visvlees is stevig en is bijzonder makkelijk te bereiden. Rode Poon is lekker om te bakken, stoven, roken of grillen.

Rogvleugel

Een vis met zeer karakteristieke licht zoete smaak. Rogvleugel komt het best in zijn recht met simpele bereidingswijze. Dit visje is heel het jaar verkrijgbaar.

FILET

Tonijnfilet

Ook wel de steak van de zee genoemd. Bijzonder lekker, luxe en makkelijk te bereiden. Tonijn wordt veelal kort gegrild of rauw gegeten.

Zalmfilet

Net als de wilde zalm bevat de gekweekte zalm de veelgeroemde omega-3 oliën die zeer goede uitwerking op uw gezondheid heeft. De zalm is gefileerd en geheel ontgraat.

Zalmmoten

Dikke malse zalmmoten van de Noorse zalm. De gekweekte Noorse zalm leeft in schone water met voldoende bewegingsruimte, die bijdraagt aan de kwaliteit van de zalm.

Kabeljauwfilet

Gefileerde kabeljauw zonder vel en graat. Kabeljauw is een heerlijke en populaire vis, dit komt mede door de talloze manieren kabeljauw bereid kan worden.

Scholfilet

Schol heeft een zeer fijne smaak. Om het u gemakkelijk te maken zijn de schollen geheel gefileerd en ontgraat. De filets zijn naar keuze met – of zonder vel verkrijgbaar.

Roodbaarsfilet

Het vlees van deze roodkleurige baars is zeer smakelijk. Het vetgehalte van deze vis is matig. Roodbaars zou dus bijzonder goed in een dieet kunnen worden opgenomen om af te vallen.

Schaaldieren

Europese Kreeft

De Europese kreeft (ofwel de Oosterschelde kreeft) heeft ten opzichte van andere kreeften in de wereld een fijnere en zachte smaak.

N.B. Dit product is niet heel het jaar verkrijgbaar.

Gamba’s

Gamba’s van topkwaliteit en dat proeft u. De smaak van deze gamba’s overtreffen dat van de Vannemei- of Black Tiger Gamba’s.

Inktvis

Sepia

Sepia (ook wel zeekat genoemd) is ten opzichte van calamaris net iets zachter. Bijzonder lekker om te frituren of in de oven te doen.

Calamaris

Als u nog nooit eerder verse Calamaris uit de Noordzee heeft geproefd, dan mist u een genot. De Noordzee Calamaris heeft zo’n volle smaak dat u haast niets anders meer wilt.