Vispaleis het Suezkanaal is een viswinkel gevestigd in Den Haag. De oprichter van deze viswinkel komt oorspronkelijk uit Port Said in Egypte. De naam “Vispaleis het Suezkanaal” komt van het Egyptische kanaal, dat “Port Said” aan de Middellandse Zee en “Suez” aan de Rode Zee verbindt. Port Said is een stad waar men veel vis consumeert en waar men veel verstand heeft van vis.

De viswinkel in de weimarstaat was 18 jaar terug klein met een beperkt assortiment. Na verloop van tijd werd de winkel steeds vernieuwd totdat wij vanwege uitbreiding naar de overkant van de weimarstraat waren verhuisd. Vanwege deze uitbreiding hebben wij op dit moment een groot assortiment aan visproducten. Vooral onze diepvriesassortiment is bijzonder veel uitgegroeid met meer dan 75 verschillende diepvriesproducten.

De reden waarom wij zijn uitgebreid is, omdat onze klanten naar een groter assortiment vroegen. Hetgeen waar wij altijd naar op uit zijn, is om zo goed mogelijk aan de wensen en verwachtingen van onze klanten te voldoen. Dit doen wij door te luisteren naar onze klanten en ons hierop indien nodig aan te passen.

Een ander leukigheidje over ons, is dat wij het liefst onze klanten helpen met de grootste glimlach en houden wij maar al te graag een gezellige babbeltje.